FaLOW 2 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 1.Twój Nick: FaLOW 2.Nick admina/gracza który zawinił: Wydaje mi się, że TheBest, bo nie pokazuje kto zbanował. 3.Admin/Gracz : ADMIN. 4.Data i godzina: 17:10 27.12.13 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Kampisz na respie :D' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:58775225' [AMXBans] Your IP: '31.1.226.34' [AMXBans] =============================================== 6.Opis sytuacji: Nie mogłem wejść do ct, ani tt bo było za dużo graczy to był kick " afk ", wszedłem znowu na serwer, powiedziałem żeby mnie dał do ct lub tt. Dał mnie do CT po czym chodziłem po respie, bo coś mi myszka nie działała i nie mogłem nią ruszać....ale nie byłem AFK. Próbowałem ją tylko naprawić...a tutaj ban z uśmieszkiem... Tak przy okazji, CT na tej mapie nie miało celów !!! Sam pisałeś, ct może kampić jeżeli nie ma hostów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Czekamy teraz na wersje admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Rozmawiałem z TheBestem i powiedział że FaLOW kampił na alpinie i ratsie, a sam nie może odpisać bo nie ma internetu. @edit Jak chcesz pogadać z TheBestem to on jest na serverze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Na alpinie nie kampiłem tylko poszedłem na respa TT, a dla tego że nikogo tam nie było to wróciłem na respa CT to chyba normalne co? Miałem stać na respie TT i czekać, aż ktoś przyjdzie? Na ratsie kampiłem? Nawet 1min. nie pograłem na tej mapie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Skarga do zamknięcia wyjaśniłem to z TheBest na steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Wyjaśnione /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi