Takichi 19 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Nick :[T]a[Q] * Link do SSów : http://speedy.sh/9xMZ7/Desktop.rar Wycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:59818439' [AMXBans] ======================================= Serwer : Cod 45k Link do bana: ? o.O nie ogarniam o co tu chodzi P.S dostałem tylko 4 ssy,widocznie błąd admina,jednakże widać na tych 4 ,że nie ma wh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaa99999 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 ci admini są pojebani XD <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Jak mi pisza ze masz wh i widze ze zabijasz przez 2 sciany to mam prawo zrobic ssy, to tylko sprawdzenie. @ ssy czyste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zabijanie przez ściany nazywa się skanowaniem, gracze troche bardziej zaawansowani przynajmniej te podstawowe skany znają Ale mogłeś sie pomylić,nie mam pretensji,jedynie,że nie moge grać od godziny na serwerowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi