Moskalitos 1 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Siema, proponowałbym aby Vip dostał większe obrażenia ,ponieważ SVip ma re obrażenia+bezlik i inne duperele i vip w porównaniu z nim jest cieńki.Druga sprawa to że nie mogę przejść 5 misji bodajże ,ponieważ nie zalicza mi sabitych ludzi. A i przepraszam że piszę 2w1 ale niewidziałem potrzeby aby robić 2 różne tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 1.Vip jest dobry 2.Musisz zabić na swarmie bądz plauge a nie zaraźić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!vinG 7 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 5 misja jest normalnie tam jest wyraznie napisane Zabij, zabij nie zaraź to więc musisz to zrobić na plague albo swarmie i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opperator 4 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Oh, skoro jest już tutaj temat dotyczący misji, to czy podczas zabijania zombie z fiveseven, musi być tryb swarm lub plague ? Ostatnio zabijałem właśnie na normalnym i nie zaliczało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprawiedliwy 10 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 wlasnir albo musi byc swarm lub plague albo musi byc mapa na ktprej zaczeto misje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi