Moskalitos 1 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 1. Serwer: DIABLO 2. Nick: Moskalitos3. Imię: Bartek4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10):106. Mikrofon(Tak/Nie):nie7. Składka(Tak/Nie):może być 8. Czas spędzony na forum:Nie jestem dużo na forum ,ponieważ gram krótko na serwie,ale napewno się poprawie:)9. Opisać siebie: Jestem raczej kulturalny ,choć gdy widzę niektórych to nerwy mi puszczają Ale oczywiście nie będę banował dlatego że ktoś mnie wkurzy ,aż tak zły nie jestem 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Mało widać adminów i zdarza się wielokroć że gracze łamią regulamin i chciałbym okres próbny ,nic więcej:)11. Linki do reklam:Narazie nie robiłem bo nwm czy warto 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy;Ss'y i ban -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenia->Kick->Ban od 5 min do 30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie->Kick->Ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Ns ale nie mam nawet aima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprawiedliwy 10 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Jestem na NIE Konto na adma zlozone Nigdy Cie nie widzialem na serwerze 8 godzin na serwerze TO JEST SERWER ZOMBIE A NIE DIABLO amx 10 ? zrob mi plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ja również jestem na nie. Nie widziałem cię na serwerze na którym też może specjalnie nie maniacze ;p no i amxx 10 stary xD chyba przesadziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Panowie chłopak chcę złożyć podanie na DIABLO po prostu się pomylił . Proszę zamknąc temat , że by gracze nie robili SPAMU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi