WilkuZmC 78 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nazwa Klasy: Pułkownik Opis: Klasa XXL premium. Scout 1/1 i większa grawitacja jak na klase XXL za slaba mozna dodac ubranie wroga i resp u wroga1/3 +1skok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Jak dla mnie to klas XXL już więcej nie powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nowych Klas XXL nie dodam A ja mam pytanie i odrazu sorry jak źle trafiłem ale dlaczego nie ma klasy na 40k level cos się stało ze nie ma? Będzie jeszcze? Jeżeli tak to kiedy? Bo była naprawdę super fajnie się nią grało... dodałem ja z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nazwa Klasy: Nilfgaardczyk Opis: aka 1/11, m4 1/11 + 2 skoki Nazwa Klasy : Nilfgaardczyk Opisz : aka 1/12, m4 1/12 + 2 skoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZja 0 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nazwa: Taktyk Opis: Ma 1/6 z deagla , nieskonczoność HE (100dmg z niego+int) Złoty Chłopak (premka za 30zł) ma golden ak47 zwiekszone dmg (według was) lub 1/9 z niego , 1/3 z deagla 1/2 z noża all granaty ubranie wroga grawitka 600/800 2skoki 1/10 na resp u wroga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nazwa Klasy: Nilfgaardczyk Opis: aka 1/11, m4 1/11 + 2 skoki Nazwa Klasy : Nilfgaardczyk Opisz : aka 1/12, m4 1/12 + 2 skoki Przecież jest i tak dobra klasa(ta która już jest wgrana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Grałaś ktoś mini geniuszem? Ja dzisiaj i on ma z XM 1/x a ja grając strzelalem bez przerwy i ani razu nie udało mi się kogoś zabić rozumiem ze to 1/x to szansa na zabicie ale to trochę mnie zdenerwowanie tez ktoś tak miał? I może tak dać mu +1 skok jeszcze co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Grałaś ktoś mini geniuszem? Ja dzisiaj i on ma z XM 1/x a ja grając strzelalem bez przerwy i ani razu nie udało mi się kogoś zabić rozumiem ze to 1/x to szansa na zabicie ale to trochę mnie zdenerwowanie tez ktoś tak miał? I może tak dać mu +1 skok jeszcze co? Ja grałem i całkiem fajnie sie gra. (jeśli to nie klasa dla cb, za slaba kup sb premium ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wzór zmiany starej klasy: Nazwa(klasy do zamiany): Kaliber Opis: 1/12 krowa, brak rozrzutu, ubranie wroga, +3 skoki, zmniejszona grawitacja, jak kuca z nozem jest niewidoczny Nazwa(propozycja nowej klasy): Kaliber Opis: 1/12 krowa, brak rozrzutu, ubranie wroga, +3 skoki, zmniejszona grawitacja, jak kuca z M249 niewidoczny lub Nazwa(propozycja nowej klasy): Kaliber Opis : 1/11 krowa,brak rozrzutu, ubranie wroga, +3 skoki, zmniejszona grawitacja, jak kuca z nozem jest niewidoczny Ciężko coś ubić z tym M249, wręcz nawet Pacyfikant potrafi rozwalić Kalibra .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ciaolin Kaliber to dobra klasa. Grałem nią z Kryptonem i w sumie wymiataliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Moze dodamy już jakis dmg do piorunów / rakiet bo juz lataja lvle 26-27 k a z dmg 4-5 k ciezko cos ubic ;p I jesli mozna dodac no recoil do Interpowca i Ajmera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jeżeli można to pacyfikantowi tez zmienić na 1/10 , bo jest coraz ciężej ugrać cokolwiek przez levele 27 k albo chociaż dodać mu 1 minę co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jeżeli można to pacyfikantowi tez zmienić na 1/10 , bo jest coraz ciężej ugrać cokolwiek przez levele 27 k albo chociaż dodać mu 1 minę co wy na to ? NIE! Mieli po 40K i wgrali im. I jesli mozna dodac no recoil do Interpowca i Ajmera Nie wiem o co ci chodzi maja brak rozrzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Sry Krypton pomylilem sie ;x Chodzilo mi o to żeby zatrzymywali po 1-3 ammo a nie po polowie magazynku ( np zmienic bron na mp5 w Interpowcu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 NA MP 5 nie za dobra by byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No to chociaz P90. @ No dobrze a co z ta sprawą z piorunami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No to chociaz P90. Z ak47 dobrze się lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nazwa(klasy do zamiany): SkazaniecOpis: Ak47 [1/11] Szansa na oślepienie wroga 1/5 dodatkowy skokNazwa(propozycja nowej klasy): SkazaniecOpis: Ak47 [1/12] Szansa na oslepienie wroga 1/6 + brak rozrzutu Równa z innymi klasami była by . Oczywiscie Zwykłymi. Bo Ak47 z rozrzutem to musisz pod goscia podchodzic zeby go zabic. Moja taka propozycja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nazwa(klasy do zamiany): Skazaniec Opis: Ak47 [1/11] Szansa na oślepienie wroga 1/5 dodatkowy skok Nazwa(propozycja nowej klasy): Skazaniec Opis: Ak47 [1/12] Szansa na oslepienie wroga 1/6 + brak rozrzutu Równa z innymi klasami była by . Oczywiscie Zwykłymi. Bo Ak47 z rozrzutem to musisz pod goscia podchodzic zeby go zabic. Moja taka propozycja . Może brak rozrzutu to przesadzone ale ograniczenie by było git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Może brak rozrzutu to przesadzone ale ograniczenie by było git. Nazwa(klasy do zamiany): Skazaniec Opis: Ak47 [1/11] Szansa na oślepienie wroga 1/5 dodatkowy skok Nazwa(propozycja nowej klasy): Skazaniec Opis: Ak47 [1/12] Szansa na oslepienie wroga 1/6 + brak rozrzutu Równa z innymi klasami była by . Oczywiscie Zwykłymi. Bo Ak47 z rozrzutem to musisz pod goscia podchodzic zeby go zabic. Moja taka propozycja . M@jki ogranicznik nie ma sensu i tak z daleka nikogo nie trawisz . Brak rozrzutu i git bedzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 No tak ale stanie się takim drugim interpowcem tylko że 1/x a nie DMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 To mozna zrobic 1/11 z ak, 1/6 na oslepienie, 2 skoki i maly rozrzut. Klasa 40 k lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 @ No dobrze a co z ta sprawą z piorunami ? Poprawie Może brak rozrzutu to przesadzone ale ograniczenie by było git. Cytat яσмєт, dnia 08 Sty 2014 - 22:20, napisał: Nazwa(klasy do zamiany): Skazaniec Opis: Ak47 [1/11] Szansa na oślepienie wroga 1/5 dodatkowy skok Nazwa(propozycja nowej klasy): Skazaniec Opis: Ak47 [1/12] Szansa na oslepienie wroga 1/6 + brak rozrzutu Równa z innymi klasami była by . Oczywiscie Zwykłymi. Bo Ak47 z rozrzutem to musisz pod goscia podchodzic zeby go zabic. Moja taka propozycja . M@jki ogranicznik nie ma sensu i tak z daleka nikogo nie trawisz . Brak rozrzutu i git bedzie . Ta klasa jest i tak dobra. Jak macie tajemnice ajmera kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Czekam na dalsze propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Może poprawimy klasy za 11 zl i usuniemy niewidke z komandosa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi