Krypton 983 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Może poprawimy klasy za 11 zl i usuniemy niewidke z komandosa? Komandosa nie usunę bo nim grają. A co klas premium czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nazwa klasy: [s. Premium] Sokole Oko Opis: widzi niewidzialnych, 1/1 scout, 3 skoki, 70/255 Nazwa klasy: [XXL] Rambo Opis: 1/2-3 DGL, 1/7-8 famas + eliminator rozrzutu, 5min (dmg od inty), detonacja po śmierci. Nazwa klasy: [Premium] Spryciarz Opis: brak odrzutu+ 1/8 uzi, auto BH Nazwa klasy: [s. Premium] Wojak Opis: 500dmg(+inta) od ak47, 1/1 HE, 1/3 na odrodzenie i 80/255 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja proponuję do klas XXL dodać klase Kapitan Nazwa klasy: Kapitan Opis: 1/1 z awp, 1/12 a m4a1(ewentualnie 200dmg + inta), widzi niewidzialnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nazwa klasy: [s. Premium] Sokole Oko Opis: widzi niewidzialnych, 1/1 scout, 3 skoki, 70/255 Nazwa klasy: [XXL] Rambo Opis: 1/2-3 DGL, 1/7-8 famas + eliminator rozrzutu, 5min (dmg od inty), detonacja po śmierci. Nazwa klasy: [Premium] Spryciarz Opis: brak odrzutu+ 1/8 uzi, auto BH Nazwa klasy: [s. Premium] Wojak Opis: 500dmg(+inta) od ak47, 1/1 HE, 1/3 na odrodzenie i 80/255 Sokole Oko TAK ale bez niewidki Rambo nie Spryciarz nie (zloczynca ma 1/9 z TMP a to s premka ) mozna dac 1/10 albo inna bron 1/10 np sg255 Wojak tak ale zamiast ak m4a1 i brak HE niewidka 70 Proponuje zminic klase Koliber i dac tak Nazwa Terminator Opis 1/10 z krowy brak rozrzutu wbudowany kevlar 15 pociskow i otrzymuje 1 HE 1/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Klasa : Pacyfikant Opis : 1/12 z Mp5, 2 skoki, widzi wrogow na radarze Klasa : Pacyfikant Opis: 1/12 z aka lub m4, 2 skoki, widzi wrogow na radarze No bez przesady zeby ludzie którzy kupują premium maja padać od każdego komandosa,magika,asska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 wilku klasy są dobre, można do tego wojaka dodać mniejszy rozrzut (nie całkowity) a bron zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nazwa klasy: [S. Premium] Sokole Oko Opis: widzi niewidzialnych, 1/1 scout, 3 skoki, 70/255 Nazwa klasy: [XXL] Rambo Opis: 1/2-3 DGL, 1/7-8 famas + eliminator rozrzutu, 5min (dmg od inty), detonacja po śmierci. Nazwa klasy: [Premium] Spryciarz Opis: brak odrzutu+ 1/8 uzi, auto BH Nazwa klasy: [S. Premium] Wojak Opis: 500dmg(+inta) od ak47, 1/1 HE, 1/3 na odrodzenie i 80/255 Bez sensu dawać jakiejkolwiek klasie to że widać niewidzialnych, wtedy już z góry założone że wygra z magikiem... Moim zdaniem żadna klasa nie powinna mieć takiej umiejętności. Sokole Oko, bez tego że widzi niewidzialnych, zamiast tego jakaś broń może Rambo spoko Spryciarz 1/8 z uzi raczej nie, 1/9 moze Wojak może być Nazwa Terminator Opis 1/10 z krowy brak rozrzutu wbudowany kevlar 15 pociskow i otrzymuje 1 HE 1/1 Nazwę zostawić Kaliber, zwiększyć mu szansę na zabicie tzn. 1/10-11, kevlar raczej nie, he też nie, jak na razie Kaliber ma tylko problemy z tą krową, niewidzalność podczas kucania na kosie się przydaj. Można by dodać ten kevlar, a nie dodawać HE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 a moja klasa? Myślę że jest dobra bo jaka jedyna widzi niewidzialnych a to ułatwi niektórym grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 nie widziałem że są takie silne klasy, zapomniałem. A wracając do Sokole Oko, każda klasa musi być silna, jeżeli masz kilka klas i perków co dają niewidke to musi być klasa, no perk jest ale perk nie wystarczy, bo perk to 1/x na drop a klasą możesz grać. Zaczynając od zwykłych klas > od LV > premium > S. Premium > XXL . Wraz ze stopniem każda klasa jest silniejsza, więc o co ci chodzi ? XXL ma 1/12 m249 i eliminator czy co tam jeszcze jest, / 1/1 PPM 30/255.. XXL nie może górować"" nad innymi klasami, prawda jest silniejsza ale nie może. Już kiedyś proponowałem tą klasę, została dodana właśnie sobie o tym przypomniałem. Edit@ Nazwa klasy: [s. Premium] Sokole Oko Opis: widzi niewidzialnych, 1/9 M4A1, 1/1 AWP, 3 skoki, 60/255 albo Opis: widzi niewidzialnych, 1/1 resp u wroga, 480dmg(+inta) od AK47, 1 rakieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jeśli chodzi o Sokole Oko to najlepsza opcja by bylo 1/1 scout 3 skoki i widzi niewidzalnych i 1/3 deagl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jeśli chodzi o Sokole Oko to najlepsza opcja by bylo 1/1 scout 3 skoki i widzi niewidzalnych i 1/3 deagl Ale to chyba nie Premium Tylko XXL albo XL. Przesadziłeś trochę z tą klasą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A popatrz wilku na klasy, same awki albo scouty, Nazwa klasy: [s. Premium] Sokole Oko Opis: widzi niewidzialnych, 1/9 M4A1, 1/1 AWP, 3 skoki, 60/255 albo Opis: widzi niewidzialnych, 1/1 resp u wroga, 480dmg(+inta) od AK47, 1 rakieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ale to chyba nie Premium Tylko XXL albo XL. Przesadziłeś trochę z tą klasą. NO XL bylo mowione ze ta klasa ma byc xl a i siwy ktora klasa ma scouta 1/1 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 wilku to ty jestes admem na tym serwie, wiesz lepiej a moja pamięć nie jest tak dobra wiec mogę nie pamiętać. @Klasa, była ta sama klasa kiedyś i wywalona potem bo 1/1 scout miała czy co tam, nie pamiętam. ale chyba to. Dlatego m4 czy ak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 wilku to ty jestes admem na tym serwie, wiesz lepiej a moja pamięć nie jest tak dobra wiec mogę nie pamiętać. @Klasa, była ta sama klasa kiedyś i wywalona potem bo 1/1 scout miała czy co tam, nie pamiętam. ale chyba to. Dlatego m4 czy ak no jestem i dlatego wiem ze zadna klasa nie ma 1/1 scout wiec scout 1/1 3 skoki widzi nie widzialnych i jest git S.Premka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Klasa : Pacyfikant Opis : 1/12 z Mp5, 2 skoki, widzi wrogow na radarze Klasa : Pacyfikant Opis: 1/12 z aka lub m4, 2 skoki, widzi wrogow na radarze No bez przesady zeby ludzie którzy kupują premium maja padać od każdego komandosa,magika,asska. Shana pacyfikant jest dobry z mp5 nie potrzeba go zmienic niech taki zostanie bo duzo osob gra nim wlasnie ze wzgledu na mp5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Sokole oko dobra klasa ale niech to będzie klasa XXL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wy jacyś inni jesteście?? Krypton pisał że nie będzie już klas XXL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie dawaj tej klasy "Sokole Oko" Jakie szanse ma wtedy Magik?.. Szczerze mowiąc to zerowe -,- Klasy premium sa dobre... Proponuje nic nie dodawac.. Ewentualnie zmienic cos w tym " Kaliber" bo jakos szału jak na 30zł w nim nie ma.. Tak jak tam ktos pisał up 1/10-11 sprobowac , zobaczyc jak to bedzie szło.. ALbo przerobic go np na pompke 1/4 + lkko nie widzialny, czyli zrobic takiego jak by geniusza tylko niewidzialnego.. Wtedy edzie wart swojej ceny czyli 30 zl... Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mlodziaczek ma racje ^^. Ten kaliber jest słaby jak na 30 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Można mu dać 1/10 krowę i dodać 1/3-4 deagla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Sokole oko jest dobre, ale za dobre. Porponuje dodać tą klasę lecz bez tej umiejętności "widzi nie widzialnych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 + Klasa interpowiec ktora powinna byc za 11 zł działa za free !!!! -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 + Klasa interpowiec ktora powinna byc za 11 zł działa za free !!!! -,- Poprawione Czekam na propozycję nowego Kalibra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wzór zmiany starej klasy: Nazwa(klasy do zamiany): Kaliber Opis: 1/12 krowa, niewidzialny na kosie, brak rozrzutu, 3 skoki Nazwa(propozycja nowej klasy): Kaliber Opis: 1/3-4 pompa + 60-70 niewidzalności, niewidzialny na kosie, 3 skoki Tak jak pisałem wcześniej, Sokole Oko byłoby nieodpowiednie na ten serwer, chyba że miałoby wyłączoną funkcję widzenia magika, wtedy jakiś sens kupowania klas za 30 zeta by był.. Kupuje się je po to żeby pograć czymś co koksi, to jest premium, a nie klasa darmowa którą każdy gra. Premka ma kosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi