e-sobolewski 3 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 1. Serwer: #4 [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] | Pukawka.pl 2. Nick: -n0-cH34t-jU$t-sK!l!-3. Imię: Eryk4. Wiek: 15 i pół ( to chyba nie problem )5. Znajomość Amxx(0/10): 7/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak dopiero 10 stycznia.8. Czas spędzony na forum: Trochę jest. Częściej przebywam na serwerze niż na forum jakieś 2 dni mnie nie było (komputer w naprawie)9. Opisać siebie: Mam na imię Eryk, 15 lat. Chodzę do 3 gimnazjum. Interesuję się sportem.Wolny czas spędzam grając w cs, piłkę nożną .10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Jak opiekun serwera na pisał jest bardzo mała ilość adminów własnie to skłania mnie do napisania tego podania.Często gdy gram gracze łamią regulamin nie przestrzegając zasad, chciałbym temu zapobiec.Jestem otwary na pomoc graczom którzy jej potrzebują dodam , że często uspokajam innych graczy iż są bardzo wulgarni wobec innych graczy. 11. Linki do reklam: 1.http://cs-unlimited.pl/index.php/topic/2033-zapraszamy-na-nasza-siec-serwerow-jedyna-taka/2.http://freeshot.pl/viewtopic.php?p=17957#179573.http://cs-wojak.com/index.php?/topic/5151-zapraszamy-na-nasza-siec-serwerow-jedyna-taka/4.http://cs-korea.pl/viewtopic.php?p=18944#189445.http://cs-rasta.eu/showthread.php?tid=3315 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; robie screeny- demko i banuje -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzezenie-mute - ban -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzezenie- kick-ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam Proszę o pozytwne rozpatrzenie mojego podania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Czekam na opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!vinG 7 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 ja jestem na nie nigdy cię nie widzę/ nie widziałem na serwie pograj z nami trochę wtedy składaj podanie anie wbijasz na sieć i od razu podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porzeczka 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jestem na tak. Pogralem z nim dzisiaj. Nadaje sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Tylko raz cie na serwerze widzialem. Brak aktywnosci na serwerze jestem na nie. Ja widziałem ciebie wiele razy. Nie grałem przez ostatnie 2/3dni ponieważ komputer był w naprawie . A czas gry mam przekroczone 25h wiec wymogi spełaniam .A sniper niech nie mowi , ze mało gram jak on zaczoł na serwerze spowrotem grać z 2/3 dni temu a własnie od wtedy nei grałem na serwerze własnie z tego powodu. Teraz jestem ciągle na serwerze . A zresztą sami zauważycie . ) Sorry za wypowiedz we wlasnym podaniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprawiedliwy 10 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 @edit Po dzisiejszym dniu jestem na TAK aktywny zglasza prawidlowo zgrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskalitos 1 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 wypowiadanie sie w swoim podaniu rzadko widoczny na serwerze Wypowiedz w swoim podaniu nie ma nic do rzeczy. Na serwerze jest aktywny i nierycz człowieku bo się czepiasz o byle co.... A tak wgl jestem na tak Miły Widuję na serwie Tylko czasem trochę drażni xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKamcio Pancio 2 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja jestem na tak. Gracz aktywność nadrabia i jest na serwie i dobrze ogarnia. Według mnie nadaje się na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WADOWICKIHEDOPIZGATOR 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jestem na TAK, czesto go widze na serwie, ogarniety, nadawalby sie na admina, czesto pomaga adminom podczas gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 za szybko troche pierw pograj :_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jak na razie jestem na tak. Nie kłóci się innymi graczami jak to zwykle bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zgłoś się na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi