Daniel_TSH 1 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 1. Serwer: cod 101lv 2. Nick: Daniel_TSH3. Imię: Daniel4. Wiek: 24lata5. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Nie8. Czas spędzony na forum: pare godzin juz jest 9h 44m 25s 9. Opisać siebie: Bezrobonty Inzynier , a zaraz Magister10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: bo gram od tygodnia na tym cod101, wczesniej gralem na 45k. i Nie widzialem żadnego admina, jedyniejak poprosz ena steam -_- to wejdzie i zbanuje11. Linki do reklam: pózniej zrobie12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; perm cfg -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie/ban -Nadużywa Kultury na serwerze; ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM_0:0:36434509 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Dla mnie za wcześnie, choć pewnie na tym serwerze adminów potrzeba.Grasz od tygodnia z tego 3 dni: 2 dni po 30 min i raz prawie 5h i to w dwudniowych odstępach.Msz przegrane ponad 7h a wymogi są chyba inne. Jeszcze 1 ... pisząć podanie na admina powinieneś mieć 0 warnów ^^@ \/Tue, 25 Jun 13 dostałeś warna za wypowiadanie się w podaniu... Podobnie jest teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Warny to jeszcze są z poprzedniego resetu chyba z rok temu dostałem. ale no grałem dużo niech sie -_- wypowie on wie najlepiej;D a dla mnie nabic czas na serwie to nie problem, jeśli cheterow nie bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Na nie. Wypowiadasz się w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jestem na niePowody są w powyższych postach.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wszyscy na NIE. to niech ktoś wkońcu z adminów ruszy sie na ten cod 101... a to totalna olewka, profesjonalisci wielcy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ja bym chętnie wszedł na serwer, ale co to da jak nie mam admina? przecież nie będę błagał ludzi żeby mi go dali. Jedyne co to pisz do Elexio na steam, on ma tam admina i jako jedyny admin tego serwera potrafi coś ogarnąć. A jeśli chodzi o podanie to jestem na Tak, zawsze można spróbować. Mało jest adminów na tym serwerze (1, oczywiście ja się nie zaliczam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Mozecie teraz pisać do mnie na steam: baryfactor90 BlazENa steamie jestem prawie cały czas (SORRY ZA OFF TOP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Potrzeba tam adminów więc trzeba brać tych którzy są. Wcześniej nie było z tobą problemu, a miałeś adma "uuu". Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #6 [CoD 101 LvL] Cs-Classic.pl || Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi