Veqqq 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Nick :`Veq~.!Link do SSów :http://speedy.sh/wZGqm/Ss-y-Veq.rarWycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : `Veq~.! [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 46.170.126.250 ' [AMXBans] ======================================= Serwer :[Naprawiony!]#2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl | pukawka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veqqq 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Hmm? Jak się dobrze gra nie znaczy że na cheatach. [ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Masz podmienione modele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veqqq 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja mam poprostu prywatnego cs'a by lukasz . Zobacz na necie sobie ;D A co z UB czysty jestem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veqqq 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 I w tym cs'e sa lepsze modele ,,, tekstury ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 No i właśnie te textury i modele są zabronione bo mogą służyć jako dopalacze zalecam ci pobrać cs'a stąd "http://download.cs-classic.pl/"i na nim właśnie grać w przeciwnym razie ub nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi