Shakugan No Shana 81 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Chcialbym zaproponowac żeby admini otrzymywali premke za 11 zł a bardzo doświadczeni admini ktorzy sa chwaleni, pomocni, dlugo graja, zawsze maja czas by na cos popatrzec otrzymywali do tego klasy za 23 zł. Jeżeli oczywiscie nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Uważam,że to dobry pomysł,ale myślę,że buziol nie będzie chciał tracić kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Też jestem na tak ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja tez ZA tym bardziej ze admini czesto pomagaja wymyslac nowe klasy i perki :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Wiadomo że każdy admin chce mieć premkę za FREE Ale rozdawanie premek dla admin doprowadzi do tego że zwykli gracze nie będą chcieli grać na serwerze. Gdybym miał dać premke 9 adminom to by cały serwer miał premki a gry to by w ogolnie nie było dla nowego gracza. Jestem na NIE. Ja tez ZA tym bardziej ze admini czesto pomagaja wymyslac nowe klasy i perki :} Wymyślać każdy może a zrobić to nikt, za sam pomysł nie będę wynagradzał ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi