Vienio92 37 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam Jak już każdy wie na naszym forum po prawej stronie znajduje się zakładka z Najnowszymi tematami .Moja propozycja jest może banalna ale zarazem funkcjonalna chciałbym aby pod tą zakładką dodana została zakładka Najnowsze posty Takowa zakładka według mnie przydałaby się w szybkich odpowiedziach w danych tematach Ps. Chciałem opisać jak najlepiej mój pomysł Mam nadzieje że mi wyszło Proszę o komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wiem o co chodzi, widziałem na różnych forach. Myśle, że przydaloby się !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Pomysł fajny ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Chodzi wam oto by było to razem z "początkiem danego posta' czy sam temat pokazany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Chodzi wam oto by było to razem z "początkiem danego posta' czy sam temat pokazany? Dokładnie o to że jak ktoś napisze posta w jakimś temacie żeby wyświetlało nick osoby i nazwę tematu danego gdzie napisał post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Już dodałem Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi