GruZz. 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam.Mam nick: GruZz. mam steam itd.Wchodzę na wasz serwer pierwszy raz,a tu mam coś takiego: Macie wycinek z konsoli. Server # 381 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Pempester [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 78.131.146.2 ' [AMXBans] =============================================== Nigdy na takim niku nie grałem. Proszę o pomoc bo zagrałbym na waszym serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ban jest na twoje IP więc to Ty lub twój brat/sąsiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GruZz. 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 1. Pierwszy raz jestem na serwerze.2.Jestem jedynakiem. 3. Wątpię,że sąsiad.A jeśli już to bym miał jakieś SS,a ich nie mam.A na tym serwerze nie czyta mi steam i to jest ten problem. A takie ip jak ja ma wielu graczy. Nie moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 ID Steam poproszę Zresztą, jeśli to twój sąsiad to jak mogło tobie dać ss'y? SS'y dostała osoba która grała i to ejst twoje IP, nie jest to błąd amxbans i serwera, to IP zostało po prostu zbanowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GruZz. 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 STEAM_0:0:59441328 Moje ip ma wielu graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 rzeczywiście twój sid nie jest banowany poczekajmy na -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GruZz. 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Proszę dajcie mi ub zagrał bym sobie :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Przedawnione.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 4 Stycznia 2014 przez M@jki H@rdcor Gracz został odbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi