Zielonee *.* 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam wszystkich. Dzisiaj około godzinny 15:30 ja i mój kolega dostaliśmy bana że mamy wstawić ss na forum. Graliśmy używajac przy tym skype, ja już nie żyjąc podpowiedziałem mu gdzie są dwaj wrogowie po czym zabił ich i od razu poleciał ban z ss. Nawet nie mamy ss w folderze żeby wstawić na forum i pokazać naszą niewinnośc. Moze to potwierdzić kolega o nicku"hagz" który był świadkiem tego zdarzenia. Prosimy o rozpatrzenie sprawy Nick zbanowanych: Scooby-Doo Zielonee *.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Przepraszam ze sie wypowiem wiem ze nie powinienem ale jesli mi wiadomo to za SKYPE(podpowiadanie )jest BAN PERMANENTNY:)to raczej nie macie UB 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak UB. Info = BAN (to samo co wh) Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi