NosorozechUJ 20 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 1.Twój Nick: NOSOROŻEC 2.Nick admina/gracza który zawinił: CośPizgaWadowice - gdzieś właśnie tak 3.Admin/Gracz : Adminj 4.Data i godzina: gdzieś tak w dwutysięcznym trzynastym dnia trydziesty grudnia godzina dwudziesta druga 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Czytajcie coś z tego bo mi się nie chce 6.Opis sytuacji: Idę se zrobić herbatę, wracam a tu nagle mam je"BANA"na. Niech admin się ogarnie bo miałem rano pisać z czymś podobnym, ale mi się nie chciało do Sienomysła Pana. Ps: Co kto jak i gdzie ma ogarnąć piąty raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Widzę ortografia na 6 , z tych twoich bełkotów nic nie rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_N_E_0_ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 On jest bardzo kulturalny jak adminow nie ma haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Po prostu jeden blokował innych i pewnie dostały (3 osoby bana) a tylko jedna osoba z nich blokowała tak to zrozumiałem z obu tematow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NosorozechUJ 20 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Właśnie, że nic z tych rzeczy. Temat do zamknięcia, na przyszłość niech admini piszą konkretne powody, a nie jakieś farmazony, których nikt nie rozumie. A bana dostałem za bycie AFK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi