NosorozechUJ 20 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam; takowa propozycja. Zauważyłem, że podczas trybu nemesis gracze nie mają żadnych praktycznie szans z nemkiem (zostaje mu 60 k pod koniec rundy), dlatego uważam, że dobrym posunięciem byłoby wprowadzić odrzut dla nemka. Sprawdzało się to kiedyś na serwerach zombie swarm np. na nieistniejącym już game4om - 2 lata temu. Bijąc nemka uzyska on odrzut, jeżeli opanuje lot w takim odrzucie to będzie miał większe szanse później , jestem pewien, że będzie działało bez zarzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opperator 4 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jak dla mnie wystarczyło by trochę zmienić ten pkt. w regulaminie 2.1.2 Nemesis nie może kampić, jak i humans nie może kampić. Muszą znajdować się na otwartej przestrzeni (Humans nie mogą stać na daszkach, podestach i murkach). . Zmienić go tak, aby ludzie mogli wchodzić na podesty lub jakiegoś rodzaju murki, bo na otwartej przestrzeni, szczególnie na małych mapkach, wystarczy 1 minuta i pozamiatane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Poprawiłem ździebka regulamin, co do HP to mogę trochę zmniejszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NosorozechUJ 20 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 2.1.2 Nemesis nie może kampić, jak i humans nie może kampić. Muszą znajdować się na otwartej przestrzeni (Humans mogą stać na daszkach, podestach i murkach). . Przecież to jedno drugie wyklucza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opperator 4 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Nie do końca, ponieważ dachy lub podesty też znajdują się na otwartej przestrzeni. Na dachu jest otwarta przestrzeń. Zależy jak chcesz to zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Chodzi o to że np na zm_ice_attack3 żaden cymbał nie kampi na podescie, bo nemek nie może go zaatakować bo ma za wyskoko. Natomiast Nemek nie chowa się po korytarzach i nie czai sie na ludzi, tylko musza stać na ziemi i walczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jeżeli nemek ma mieć dużo hp a ludzie nie mogą kampić to proponowałbym dodać respawn ludzi gdy jest Nemesis mod. HP nemesis'a ograniczył bym do 45k jak na 20 osób. A i przy okazji usunąć respawn dla osób wchodzących na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Przeczytaj sobie wasze propozycje. Nie zamierzam w kółko dodawć i usuwać tego samego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 nemek na początku ok 40K nie 75K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskalitos 1 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Nemek mógłby mieć 35-40k hp:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi