Skocz do zawartości

Nemek

NosorozechUJ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam; takowa propozycja.

Zauważyłem, że podczas trybu nemesis gracze nie mają żadnych praktycznie szans z nemkiem (zostaje mu 60 k pod koniec rundy), dlatego uważam, że dobrym posunięciem byłoby wprowadzić odrzut dla nemka. Sprawdzało się to kiedyś na serwerach zombie swarm np. na nieistniejącym już game4om - 2 lata temu. Bijąc nemka uzyska on odrzut, jeżeli opanuje lot w takim odrzucie to będzie miał większe szanse później :) , jestem pewien, że będzie działało bez zarzutu.

Jak dla mnie wystarczyło by trochę zmienić ten pkt. w regulaminie

2.1.2 Nemesis nie może kampić, jak i humans nie może kampić. Muszą znajdować się na otwartej przestrzeni (Humans nie mogą stać na daszkach, podestach i murkach). .

Zmienić go tak, aby ludzie mogli wchodzić na podesty lub jakiegoś rodzaju murki, bo na otwartej przestrzeni, szczególnie na małych mapkach, wystarczy 1 minuta i pozamiatane.

Chodzi o to że np na zm_ice_attack3 żaden cymbał nie kampi na podescie, bo nemek nie może go zaatakować bo ma za wyskoko. Natomiast Nemek nie chowa się po korytarzach i nie czai sie na ludzi, tylko musza stać na ziemi i walczyć.

Jeżeli nemek ma mieć dużo hp a ludzie nie mogą kampić to proponowałbym dodać respawn ludzi gdy jest Nemesis mod.

HP nemesis'a ograniczył bym do 45k jak na 20 osób. A i przy okazji usunąć respawn dla osób wchodzących na serwer.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności