TheLeonidas 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Nick :TheLeonidasWycinek z konsoli: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : ( 1 ) Siom[AMXBans] Reason : ' Podszywasz Sie '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1307973605 '[AMXBans] Your IP :[AMXBans] =======================================Serwer :deathrunKomentarz:ja 1 raz na tym serwie grałem i nie wiedziałem że gra tam ktoś o takim nicku Przepraszam tą osobę i proszę o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gracz zostaje odbanowany a temat zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi