FaLOW 2 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Nick: FaLOW Powód rezygnacji: Pare osób ma jakieś zastrzeżenia do mnie i nie mam zamiaru wysłuchiwać ich, więc nie będę się kłócił i składam rezygnacje. Coś od siebie: - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 No co Ty, tylko przez te parę "osób"? Zostawaj, nie marudź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Człowieku i ty się tym przejmujesz Rób swoje i graj dalej :angel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Falow kilka dni i już odchodzisz to nie ja powinnem odchodzić połowa serva ma mnie w dupie chcą mnie wywalić z rangi bo chcą predatorka dać prosze cie nie odchodź X.X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 FaLOW dobrze sobie radzisz to ze ktos ma cos do Cb to juz ich sprawa, jak do mnie ktos cos mowi / obraza to mu daje kulturalnie bana i po problemie nie przejmuj sie i graj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Człowieku i ty się tym przejmujesz Rób swoje i graj dalej :angel: Grać dalej będę, ale jako normalny gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Falow kilka dni i już odchodzisz to nie ja powinnem odchodzić połowa serva ma mnie w dupie chcą mnie wywalić z rangi bo chcą predatorka dać prosze cie nie odchodź X.X To niech predator dostanie adma, odstąpie mu. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Z takim podejściem to rzeczywiście chyba odejść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 OK rezygnacja przyjęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi