Debatatorian 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 1.Twój Nick: Celtycki Wojownik Debatatorian 2.Nick admina/gracza który zawinił: Shana 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: ~16:50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): ssów ani demka nie mam, nie spodziewałem się takiego potraktowania mnie, ale świadkowie na pewno znaleźliby się na serwerze Mam jedynie wycinek z konsoli: Celtycki Wojownik Debatatorian killed Shana with grenade Celtycki Wojownik Debatatorian killed Bairei with grenade Celtycki Wojownik Debatatorian killed veget with mp5navy PRO-HD dropped Hakiran killed Suchy with deagle Celtycki Wojownik Debatatorian (RADIO): Fire in the hole! Celtycki Wojownik Debatatorian killed Diede;D with mp5navy 6.Opis sytuacji: zdobyłem perk "Profesjonalne HE", CT weszli do budynku dołem na assaulcie (ja byłem TT), rzuciłem więc w nich HE, zabijając rzeczonego admina, który, jak myślę, z tego powodu nadużył swojej władzy. W świetle tego, że ustrzeliłem jeszcze dwie osoby używając broni, widać chyba jasno, że nie rzuciłem po prostu HE na resp, tak jak uważa to rzeczony admin, bowiem powód bana, którego otrzymałem (na 30 minut), był taki: Reason : ' HE na respa z fragow bym sie nie cieszyl ' Z góry dziękuję z pomoc w rozstrzygnięciu tej sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Tymi drzwiami to jeżeli drzwiami to tam nie ma respa i skarga słuszna a jeżeli taką jakby pochylnią to to już jest resp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jest HTLV ( niestety nie moge ogladac demek ;/ ) rzuciles HE hmm.. kolo szybu wiec mi tu nie mow ze źle zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Shana ściągnij mapkę i wklej ją do cs'a do folderu i odtwórz.. będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Już tak robilem kilka razy i mi nie odtwarza. A jak już cośto nie rzuca sie HE do budynku tt na tej mapie wiec i tak by dostal bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dlatego proponuje zmienić reg bo wiele razy mam okazje rzucic he na respa własnego tam jest bs. więc prosze o zmiane regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Sprawe juz wyjasnilem z graczem na serwerze prosze o zamkniecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi