Skocz do zawartości

Nemki vs Surv

Ilonez

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie strasznie to laguje. Survki nie mają szans z nemkami z taką ich ilością hp. Proponuje żeby nemki miały właśnie mniejszą ilość hp. Ogólnie jakoś to bardziej dopracować bo narazie to jest bez sensu ;).

• Właściciel

Grałem to przed chwilą, i według mnie trzeba albo zwiększyć życie survivorom, albo po prostu zmniejszych hity jakie zadają nemki na tym modzie.

Nie da się zmniejszyć obrażeń nemekow, musiałbym zmniejszać im cały dmg (razem z normalną grą), a to się skończy kolejną falą zażaleń bo teraz nemek bedzie słaby.

Zaraz sprawdzę to HP

Nemki maja miec 25k hp :) Niech zmienic opiekun serwera . a Surfy po 6k hp [nie wiem ile maja]

Tak zostało już ustawione. Proszę sprawdzić od następnej mapy czy wszystko gra

Lol? to od kiedy na serwie jest Armagedon? gram sporo czasu i ani razu jeszcze nie widziałem tego moda, ale najwidoczniej jest :) .

Zapytam bo nigdy na tym modzie jeszcze nie grałem : Kto ma większe szanse? Nemek czy surv?

• Właściciel

HP zostało ustalone tak jak podał e-sobolewski, w razie czego informujcie bo jeszcze się nie otrząsnąłem do końca w tym nowym roku.

• Właściciel

A czy surv może kampić na dachach, murkach itp.? jeśli nie to może dlatego surv nie ma żadnych szans.

Może kampić normalnie, to walka ludzie vs zombie tylko wersja ulepszona

Zaraz zmniejsze jeszcze HP nemesis

Dobra mam już prawidłowe hp surfa i nemka , żeby były wyrównane szanse :)

NEMEZISA HP ZMIEJSZYC DO 20K

SURFA HP ZWIEKSZYC DO 9K

WTEDY BEDA BARDZO WYROWNANE SZANSE [KILKA RAZY GRAŁEM TĄ ROZGRYWKE I WŁASNIE STWIERDZILEM , ZE TAKA ILOSC HP BEDZIE DOBRA]

Sobolewski ale to nie liczy się ilość hp. Liczy się to ile np. nemesisów rzuci sie na jednego surva. Powiedzmy że na surva poleci z 5 nemków i surv nie ma już szans. Może być też na odwrót. Nie da się obliczyć tego ile i kto powinien mieć hp bo to zależy też od taktyki.

Tak ? A ja znam lepszy pomysl na nemki skampic all surfy i kazdy surf tankuje po kolei.

1 surf podbiega do nemka , żeby nie wszedł do kampy gdy ma 1000k hp nastepny sie przysowa a ten odbiega i walą wszyscy razem i tak dalej :D Tylko trzeba wspolpracowac :)A HP 20k nemezis surfy 9/10k

• Właściciel

Dobra mam już prawidłowe hp surfa i nemka , żeby były wyrównane szanse :)

NEMEZISA HP ZMIEJSZYC DO 20K

SURFA HP ZWIEKSZYC DO 9K

WTEDY BEDA BARDZO WYROWNANE SZANSE [KILKA RAZY GRAŁEM TĄ ROZGRYWKE I WŁASNIE STWIERDZILEM , ZE TAKA ILOSC HP BEDZIE DOBRA]

Ustawiłem podobnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności