Ilonez 779 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jak dla mnie strasznie to laguje. Survki nie mają szans z nemkami z taką ich ilością hp. Proponuje żeby nemki miały właśnie mniejszą ilość hp. Ogólnie jakoś to bardziej dopracować bo narazie to jest bez sensu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Nemki maja miec 25k hp Niech zmienic opiekun serwera . a Surfy po 6k hp [nie wiem ile maja] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opperator 4 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Grałem to przed chwilą, i według mnie trzeba albo zwiększyć życie survivorom, albo po prostu zmniejszych hity jakie zadają nemki na tym modzie. Nemki zawsze wygrywają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Grałem to przed chwilą, i według mnie trzeba albo zwiększyć życie survivorom, albo po prostu zmniejszych hity jakie zadają nemki na tym modzie. Nie da się zmniejszyć obrażeń nemekow, musiałbym zmniejszać im cały dmg (razem z normalną grą), a to się skończy kolejną falą zażaleń bo teraz nemek bedzie słaby. Zaraz sprawdzę to HP Nemki maja miec 25k hp Niech zmienic opiekun serwera . a Surfy po 6k hp [nie wiem ile maja] Tak zostało już ustawione. Proszę sprawdzić od następnej mapy czy wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Lol? to od kiedy na serwie jest Armagedon? gram sporo czasu i ani razu jeszcze nie widziałem tego moda, ale najwidoczniej jest . Zapytam bo nigdy na tym modzie jeszcze nie grałem : Kto ma większe szanse? Nemek czy surv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opperator 4 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Grałem już chyba 4 razy, i jak dotąd ani razu nie padł żaden nemek . Ale teraz zostało zwiększone ponoć hp survowi i zmniejszone hp nemkowi, to może teraz gra będzie równiejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 HP zostało ustalone tak jak podał e-sobolewski, w razie czego informujcie bo jeszcze się nie otrząsnąłem do końca w tym nowym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opperator 4 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Grałem teraz armagedon, i praktycznie bez zmian. Znów żaden nemek nie padł, aczkolwiek jednemu zostało 2k hp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 A czy surv może kampić na dachach, murkach itp.? jeśli nie to może dlatego surv nie ma żadnych szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opperator 4 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Surv nie może korzystać ze sklepu, a co do kampienia to każdy kampi jak na zwyczajnej infekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 A czy surv może kampić na dachach, murkach itp.? jeśli nie to może dlatego surv nie ma żadnych szans. Może kampić normalnie, to walka ludzie vs zombie tylko wersja ulepszona Zaraz zmniejsze jeszcze HP nemesis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jest już lepiej ale może jeszcze obniżyć hp nemesis do 20k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Poradziłbym żeby- Nemki HP OK ale do 20- Survy 10K-3/4 survówTo Wszytko :_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskalitos 1 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 nemki by mogły mieć tak z 25 k hp a survy z 15-18 k. To jest moje zdanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ale im więcej nemek/surv będą mieli hp tym dłużej będzie trwać runda, więc ustawić 9k dla surva a dla nemka 18k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Sprawdźcie na nexxt mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dobra mam już prawidłowe hp surfa i nemka , żeby były wyrównane szanse NEMEZISA HP ZMIEJSZYC DO 20K SURFA HP ZWIEKSZYC DO 9K WTEDY BEDA BARDZO WYROWNANE SZANSE [KILKA RAZY GRAŁEM TĄ ROZGRYWKE I WŁASNIE STWIERDZILEM , ZE TAKA ILOSC HP BEDZIE DOBRA] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Poradziłbym żeby - Nemki HP OK ale do 20 - Survy 10K -3/4 survów To Wszytko :_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Sobolewski ale to nie liczy się ilość hp. Liczy się to ile np. nemesisów rzuci sie na jednego surva. Powiedzmy że na surva poleci z 5 nemków i surv nie ma już szans. Może być też na odwrót. Nie da się obliczyć tego ile i kto powinien mieć hp bo to zależy też od taktyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Tak ? A ja znam lepszy pomysl na nemki skampic all surfy i kazdy surf tankuje po kolei. 1 surf podbiega do nemka , żeby nie wszedł do kampy gdy ma 1000k hp nastepny sie przysowa a ten odbiega i walą wszyscy razem i tak dalej Tylko trzeba wspolpracowac :)A HP 20k nemezis surfy 9/10k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dobra mam już prawidłowe hp surfa i nemka , żeby były wyrównane szanse NEMEZISA HP ZMIEJSZYC DO 20K SURFA HP ZWIEKSZYC DO 9K WTEDY BEDA BARDZO WYROWNANE SZANSE [KILKA RAZY GRAŁEM TĄ ROZGRYWKE I WŁASNIE STWIERDZILEM , ZE TAKA ILOSC HP BEDZIE DOBRA] Ustawiłem podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi