Takichi 19 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Nick : [T]a[Q] * Link do SSów : http://speedy.sh/T7dbR/Desktop.rar Wycinek z konsoli(bez IP)* : wyłączyłem csa po banie i nie mam Serwer : Cod 45k Link do bana: WTF ? P.S możecie troche uważniej dobierać adminów na tego coda? bo to są jakieś dzieciaki. ŚMIESZNE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomozim 2 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Admini na tym serwie robią ss'y za dobre staty :tongue: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 żebyś wiedział kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomozim 2 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 ten sam problem mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 ssy czyste prosze o Ub dla gracza. Nastepnym razem troche wiecej kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomozim 2 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 i u mnie prosze sprawdzic bo czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 shana? gdzie ja okazałem brak kultury? ;> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 TaQ i tomozim warn za spam. Gracz zostaje odbanowany a temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi