Takichi 19 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Czy ludzie bezpośrednio wyłaniający adminów spośród proponowanych mogliby być troche bardziej uważni ?! nie wiem którzy to dokładnie,ale banują bez powodu,np. za dobre staty,co na codzie nie jest żadkością. Ostatnio dostałem bana za skan(gram na ffa wiec niektóre umiem) ,to admin się tłumaczył" chciałem tylko sprawdzić" scyzoryki mi sie wtedy otwierają,a denerwuje mnie to niezmiernie,gram sobie spokojnie dla relaksu,a tu ban i czekanie pare godzin na UB. Nie mam żadnych pretensji do Ub,ale za to mam wielkie pretensje do adminów na codzie 45k. Nie jest to pierwszy raz,dlatego bardzo prosiłbym o przeprowadzenie selekcji tamtejszych administratorów,ponieważ moim zdaniem W OGÓLE SIE NIE ZNAJĄ NA ICH STANOWISKU,A ZATEM PO CO NAM TACY?!?!?!!? To tyle ode mnie,mam nadzieje,że moje zdanie chociaż troche na tej sieci sie liczy pozdrawiam TaQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 TAQ zgłaszasz co 1 gracza na u@ sprawdzam wszystkich ale nie każdy jest odpalony nie banuje za skany bo sam skanuje i to wiele razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 zgłaszam,ale to Twoja praca,żeby ich sprawdzać i zobaczyć czy czyści,masz admina to sprawdzaj. Ja mam na FFa i częsciej siedze na spect niż gram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 No ja też dostałem za dobre staty ss'y, gdy miałem oczy i pulki ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Co to wgl jest TaQ? Admin jak cię podejrzewa o wspomagacze do ma brawo to sprawdzić w postaci SS'ów/Demka. Więc nie rozumiem o co ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ja tak samo nie rozumiem tego?? To skarga czy co?? Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi