Takichi 19 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 1.Twój Nick: [T]a[Q] * 2.Nick admina/gracza który zawinił: WilkuZmC 3.Admin/Gracz : Admin? nie powinien go wgl mieć 4.Data i godzina: 2.01.2014 około 15.00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): gracze na serwerze... 6.Opis sytuacji: Gram sobie kulturalnie,dostaje bana za wh,chociaż zawsze jestem czysty jak łza,Wilku mówi,że chciał sie upewnić. Tylko chyba zapomniał o jednej ważnej rzeczy,ja mam admina na FFA i przez jego "chęć" sprawdzenia mnie nie moge banować cziterów tam gdzie mam admina. Prosze mu zwrócić uwage ew. zabrać admina,bo to najsensowniejsza opcja. x.x Bana dostałem za dobre staty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Przecież mógł Ci dać ss'y, co z tego, że masz admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 TaQ ty chyba masz pretensje to każdego admina na COD 45k. Co z tego ze masz admina na FFA, na COD'zie go nie masz wiec mial prawo zrobić Ci ssy -,-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 DObra,zakmnijcie mądrale ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 TaQ on mógł dac ci SS wiec nie wiem co to w ogole za skarga. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi