Tiran 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Nick : GimbusLink do SS'ow: niemam bo ban jest na 3 h..Wycinek z konsoli(bez IP)* :You are banned from this Server! [AMXBans] There are 2 hours , 56 minutes and 1 second left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Gimbus [AMXBans] Reason : ' KULTURA ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic Serwer : cs classic 45kLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php zaczne tak wgl WilkuZmC nie wykonuje roli admina zgloszenia leca od graczy a ten zamiast sprawdzic to woli sb nabic tego fraga .. nawet za miny zamiast dac co najmiej 30 min dal 5 min ktore neiddosyc ze zbugowala gracza to jesszcze stala na schodach !! to normalne co nie ? .. a moj ban jest niesluszny bo napisal mi ze jeszcze raz przeklne to da mi bana nie na 30 min ale dluzej to napsisalem ze na ile ? i mnie zbanowal na 3 h wiec prosze o ub .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Pisz skarge chętnie się podpisze otóż pisałem wilkowi sprawdz kilku graczy bo nie było cię 2 dni zbanować chciałem jego kolege to od razu nie rób mu ssów on jest czysty za kulture nie ma bana na 3h admin powinien dostać ostrzeżenie do tego kampił hosty na mapie cs_max nie moge gdyż nie mam ub team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiran 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 okej dzieki thebest juz ide pisac skarge a ty mozesz mnie odbanowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi