[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ogólnie jest problem z serwerami. Chodzi mi o amxbans. Daje bana permamentnego powód : KOLEJKA. I w ogóle mam czasem dziwne bany na Only DD2/Inferno i innych serwerach również. A tu dowód.Informacje o banie Nick: `LJF | SodziO IP: 77.65.115.106 Powod: KOLEJKA Czas do unbana: Ban premanentny Nick admina: POLSKA BIALO CZERWONI Admin SteamID: STEAM_ID_LAN ************************************************ Kicked :"You are banned from this server. Check your Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infiniti 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Hah, jestem za mi na Codzie daje bana za reklama IP, na kogoś nick i kogoś IP... Więc naprawcie to... A i bana za kolejke perma, to już smiecho warty :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam własnie wiem BAN za kolejkę dać perma śmieszne . Ale czekamy na odpowiedzi -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi