Takichi 19 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nick :[T]a[Q] * Link do SSów : Nie dostałem Wycinek z konsoli(bez IP)* :[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Mina na respa' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:59818439' [AMXBans] ======================================== Serwer : COD 45k Link do bana:... Dostałem bana za miny na respie. Bzdura! splanotwałem pake i sie ukryłem,ostatni ct podbiegł do niej,chciał bronić,i rzuciłem HE,ponieważ miałem "profesjonalne HE" .Zabiłem go nim. CZY to też jest już zakazane?!!! Jestem przekonany,że to znowu Wilku,niedlugo strace cierpliwość! Prosze o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 po 1 to nie ja misiaczku i nie wiem czy wiesz jest takie cos jak amxBans i tam masz kto i link do bana po 2 to TheBest i mial dac na HE po 3 UB na 30min ogarnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 musi wypowiedzieć się wilku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 TheBest musiał się pomylić z tymi minami i może miał dać bana za he na bs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ale nie można He rzucić w takiej sytuacji? to jeszcze byłą stara runda i paka leżała.... P.S przepraszam Wilku za oskarżenie,wybacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Bez przesady Możesz poczekać te pare minut wątpie w to że jesteś zaraz nie winny ;p.Admin zostanie ostrżeżony (poproszę o to kryptona) Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi