GruZz. 0 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Admin M@jki H@rdkor uwzględnił ub co do tego: Ale UB ciągle nie ma -,- Witam.Mam nick: GruZz. mam steam itd.Wchodzę na wasz serwer pierwszy raz,a tu mam coś takiego: Macie wycinek z konsoli. Server # 381 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Pempester [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 78.131.146.2 ' [AMXBans] =============================================== Nigdy na takim niku nie grałem. Proszę o pomoc bo zagrałbym na waszym serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Widzę właśnie że prośba została odbanowana . Więc UB a Majkiego poinformuję że zapomniał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi