Skocz do zawartości

Moze sie wyjasni

M@jki H@rdcor

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: M@jki H@rdcor

2.Nick admina/gracza który zawinił: FaLOW
3.Admin/Gracz : admin
4.Data i godzina: 04.01.2014 - 13:33:27
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): HLTV, Mlodziaczek może potwierdzić.
6.Opis sytuacji:Po trzykrotnym upomnieniu admin FaLOW w ciągu dalszym latał po TXT na mapie cs_max, a później miał spiny o to że dostał bana.

W dniu 4.01.2014 o 12:48, M@jki H@rdcor napisał(a):

1.Twój Nick: M@jki H@rdcor

2.Nick admina/gracza który zawinił: FaLOW
3.Admin/Gracz : admin
4.Data i godzina: 04.01.2014 - 13:33:27
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): HLTV, Mlodziaczek może potwierdzić.
6.Opis sytuacji:Po trzykrotnym upomnieniu admin FaLOW w ciągu dalszym latał po TXT na mapie cs_max, a później miał spiny o to że dostał bana.

Nie wiem po co to piszesz, śmieszny jesteś po prostu. Spiny, że ja dostałem bana? Wszedłem 1/2 razy na txt, chociaż chodziło tam wiele innych graczy, gdy grał na serwerze Krypton i jakoś nie mówił, że to jest TXT. 

Byłem akurat na serwie i widziałem.. ;3

Upomniałem go raz.. Po czym powiedział ze to nie txt.. bo siedział na skrzynce..

Upomniałem go 2 raz bo wybiegał z respa od CT i wspoczył na murek biegnac po nim i zabijajac innych graczy...

Upomniałem go 3 raz po czym zaczal sie spinac do M@jkiego o to ze jest malo doswiadczony i zeby mu nie mowil co ma robic bo on wie lepiej -,0

Aż wkoncu dostał bana na 30 minut i sie zaczeło..

FaLloW .. Sprawdz GT skoto mi mowisz ile siedze na serwie ;3

W dniu 4.01.2014 o 12:52, M l o d z i a c z e k ; d napisał(a):

Byłem akurat na serwie i widziałem.. ;3

Upomniałem go raz.. Po czym powiedział ze to nie txt.. bo siedział na skrzynce..

Upomniałem go 2 raz bo wybiegał z respa od CT i wspoczył na murek biegnac po nim i zabijajac innych graczy...

Upomniałem go 3 raz po czym zaczal sie spinac do M@jkiego o to ze jest malo doswiadczony i zeby mu nie mowil co ma robic bo on wie lepiej -,0

Aż wkoncu dostał bana na 30 minut i sie zaczeło..

FaLloW .. Sprawdz GT skoto mi mowisz ile siedze na serwie ;3

Ja coś mówiłem, że jest mało doświadczony? Po proszę o ss'a, bo sobie tego nie przypominam. Mówiłem, tylko żeby nie mówił mi, że jestem chłopczykiem, bo to on jest młodszy ode mnie. 2 upomnienie : Ja kogoś zabiłem? Padłem od kogoś, kto strzelał do mnie z m4a1.

No to nie mówił, no właśnie sam się przyznajesz że wszedłeś na txt 1/2 razy i za nie dostałeś upomnienie,a za 3 ban chyba jasna sprawa.

Złożyłeś podanie na admina tylko dlatego żeby Cie zbanować nie mogli??? że na SB piszesz że admin banuje admina

W dniu 4.01.2014 o 12:56, M@jki H@rdcor napisał(a):

No to nie mówił, no właśnie sam się przyznajesz że wszedłeś na txt 1/2 razy i za nie dostałeś upomnienie,a za 3 ban chyba jasna sprawa.

Złożyłeś podanie na admina tylko dlatego żeby Cie zbanować nie mogli??? że na SB piszesz że admin banuje admina

Złożyłem podanie, bo nikt nie gra w godzinach 24:00 do 9:00/10:00, a dużo graczy w tym czasie łamie regulamin. Po za tym, gdy grałem na serwerze i był Krypton (on również grał) na cs_max, pare dni temu to wielu graczy chodziło po tym murze i jakoś Krypton nic nie mówił, że to TXT... 

to nam sie uwaliło w glowie cos ze nie mozna i dlatego bana dostałes taak?.. Załosne to twoje tlumaczenie jest...

Przyznałes sie do biegania po txt i tyle ... Ban słuszny Koniec tematu -,0

W dniu 4.01.2014 o 13:01, M l o d z i a c z e k ; d napisał(a):

to nam sie uwaliło w glowie cos ze nie mozna i dlatego bana dostałes taak?.. Załosne to twoje tlumaczenie jest...

Przyznałes sie do biegania po txt i tyle ... Ban słuszny Koniec tematu -,0

Ja właśnie nie rozumiem, po co ta skarga. Czy ja coś mówię, że ban nie jest słuszny? Ja poruszyłem inny temat, a nie temat bana.

Admin nie może banować admina.Najgłupsza rzecz jaka może być bo jaka jest sprawiedliwość do innych graczy??

TheBest nie siedziałem prawie 2-3dni bo nie mogłem,wchodziłem chwilami.

Młodziaczka widzę często na serverze.

Proszę już nic tu nie pisać.

/Close

@edit Folow ty jakiś upośledzony jesteś??? Pisze /close żeby modek zamkną temat, a nie że ja chce zamknąć go tym pisaniem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności