Shakugan No Shana 81 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Chyba 3 razy zmienialem hasło i ciagle nic to nie daje dalej mam podszywki i to juz jest za przeproszeniem wkurwiajace ile razy mam jeszcze to znosic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 ale to pszykre jest ja bym sie powiesil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grEENN 2 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 haha:D:) tez bym tak zrobil na twoim miejscu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Bardzo dziwne ty nie masz żadnej rezerwacji nicku napisz mi na PW nick i Hasło. Po co składać takie durne posty ^^był do mnie napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi