Sprawiedliwy 10 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 1.Twój Nick: PurpleWolf 2.Nick admina/gracza który zawinił: ALI ARI JERI X4 3.Admin/Gracz : gracz ??? 4.Data i godzina: ok. 21:35 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): demko, Operator Drukarki 6.Opis sytuacji: Dzisiaj o godzinie 21:35 grał gracz ALI ARI JERI X4. Gracz ten miał wyglad admina lub był adminem. Myślałem z Operatorem, że to jakiś bug i po mapie się zmieni, lecz tak się nie stało. Operator go slaynał po czym ALI wyszedł na 5 minut. Potem wrócił i siedział na spectcie dopóki Operator nie wyszedł z serwera. Wciąż miał admina. Skopiowałem jego IP i sprawdziłem i okazało się , że to jest IP gracza WADOWICKIHEDOPIZGATOR. http://speedy.sh/24BuY/loll.dem #19 ALI ARI JERI X4 91.230.157.46 Nonsteam #12 WADOWICKIHEDOPIZGATOR 91.230.157.46 Nonsteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WADOWICKIHEDOPIZGATOR 0 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 TO JEST MOJ DOBRY ZNAJOMY, JA MAM ADMINA NA IP, GRAL U MNIE WIEC MIAL ADMINA, GRALISMY NA ZMIANE W SUMIE. JAK TO SAMO IP TO CHYBA WIADOMO ZE TO JA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jeżeli grał u ciebie i było to jednorazowe to tak, można to przyjąć ale jeżeli ktoś jeszcze ma z twojego domu dostep do admina to jest to nie do przyjęcia i takie coś kończy się utratą admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 to samo zauwazyłem ale myślalem że pisał podanie czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WADOWICKIHEDOPIZGATOR 0 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Pewnie ze jednorazowe, po prostu tak jak mowie gral u mnie a IP nie zmienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprawiedliwy 10 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ok jesli to jednorazowe to spoko. Chcialem tylko wyjasnic ta dziwna sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi