Ciaolin 156 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jako że święta już prawie minęły, a nutki się przejadły, świateczna atmosfera minęła, więc proponuję zmianę na jakieś bardziej karnawałowe nutki Sam słucham electro-house i tym podobnych, a myślę że znajdą się tacy którzy słuchają innych gatunków muzyki, które również nadadzą się na rs'y W zależności od tego jak szybko dodacie swoje propozycje postaram się zrobić całego pack'a z rs'ami Wzór: Nazwa nutki i/lub link (nie musi być linku): Moje propozycje: DVBBS & Borgeus - Tsunami Martin Garrix - Animals (Wiem że już nie nowe, ale wpada w ucho ) Calvin Harris & Alesso - Under Control DJ Fresh Vs. Jay Fay Feat. Ms Dynamite - 'Dibby Dibby Sound' Cascada - Night Nurse (Ada5 feat. Cappy & Jacky Remix) Major Lazer - Get Free (OSCILLATOR Z REMIX) Jeszcze troche by się znalazło Lajkujcie jeśli podobają się wam te propozycje oraz dodawajcie własne Edytujemy posty żeby nie spamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ja się dzisiaj zajmę. Ile ich zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 10-20 RS powinno starczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Łzy-Agnieszka ^^ Dżem-wehikul czasu Dwa plus jeden-W strone slonca proponuje ballade o cs-ie (bo jedni wola spac a inny.......) takie klasyki <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Może skillex linku nie znam poszukajcie coś ze skillexa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Skrillex ft alvin risk - Try it up Skrillex - Bangarang Skrillex ft assap rocky - wild for the night (może złu tytuł) Luciana ft Scoty - A still hard (piraci z karaibów remix) Krewella - Kill it Krewella - live for the night 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Daniel.! xd przecież się zobowiązałem je zrobić to zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Moja propozycja ^^ 1. Paluch - Bez strachu 2. Paluch -Lepszgo życia diler 3. Dj Antoine -C'est La Revolution 4. Demonologia 2 -Tacy sami 5. Jurgen Vries - The theme 6. Macklemore & Ryan Lewis - Thrifty Shop 7. David Guetta - Play Hard 8. Hemp gru - Mary mary 9. Martin Lechowicz - Ballada Counter-Strike'owa 10. Calvin Harris & Example - We'll Be Coming Back 11. DonGuralesko - Otoczony oceanem 12. DonGuralesko - Szpadymelodia 13. Paktofonika - Ja to ja 14. Avicii - Silhouettes 15. Showtek vs Maroon 5 - One More Cannonball Night 16. Dj Hazel - I Love Poland kurwa mać 17. Kali x Paluch - Syntetyczna Ganja Mafia 18. HIFI Banda - Otwórz oczy 19. Maroon 5 - Payphone 20. M2 vs Miani - Tu Vivi Nell Aria http://www.speedyshare.com/JwreC/Rs-y.rar Senrox, nie gram na tym serwerze, więc nie wiem jakie były. Zrobiłem takie, które mi się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Nie. Te nuty już były i wolę co nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Senrox też zrobię, może dobierzemy najlepsze i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Moje roundsoundy: http://speedy.sh/DaVUQ/Roundsounds-by-Ciaolin.rar Tracklista jest w środku Oceniajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ciaolin fajnie wyszło Może podajcie tytuły które chcecie:) Macie trackliste Ciaolina jeśli nie chcecie pobierać: 1. Calvin Harris & Alesso - Under Control 2. Major Lazer - Get Free (OSCILLATOR Z REMIX) 3. Cascada - Night Nurse (Ada5 feat. Cappy & Jacky Remix) 4. DJ Fresh VS. Jay Fay Feat. Ms Dynamite - Dibby Dibby Sound 5. DVBBS Borgeous - Tsunami (Original Mix) 6. Florence & The Machine - Spectrum (Calvin Harris Remix) 7. Will.i.am ft. Miley Cyrus - Feelin' Myself (TAITO Bootleg) 8. DJ BoBo & Mike Candys - Take Control (Radio Edit) (1) 9. Hoxygen feat. Mellina & Shiva - Party Time (Stephan F Remix) 10. Icona Pop - All Night (The KrisVanS! & Omar! & Adrian S Bootleg) 11. ILZ4 - A Calling For Help 12. Kalwi & Remi feat Ewa Jach - Pragnę Cię ( I Need You ) 13. Pallada - Out Of The System (Club Mix) 14. Robert M & Matheo ft Tony T_ Desa & Akon - Famous 15. DJ BoBo & Mike Candys - Take Control (Radio Edit) (2) 16. Stromae - Papaoutai (Mike Candys Bootleg Remix) 17. The Nycer feat. Taleen, Jagwa & Iron Snap - Where You Wanna Go (Club Mix) 18. Swedish House Mafia - Miami 2 Ibiza (feat. Tinie Tempah) 19. Skrillex & Alvin Risk - Try it Out 20. Fly Project - Toca Toca (Original radio Edit) Mucha, ja dodałem parę. ^^ Wybierz coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Moze dodac tez cos z rapu ? Dużo osob na serwie slucha napewno wiec czemu by nie dodac chociażby 2-3 nutek jak cos to ja moge przygotowac liste i sami wybierzecie ... Daniel.! wybieram nr : 5,7,10,11,16 i 20 . Od siebie dodałbym Ganja Mafia Prawdziwi Palacze lub Gdy ujrzałem drogę . ? co myslicie ? Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Mucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mucha ustalimy wspolnie z Danielem które nuty wybrać i dodamy ostateczną wersję roundsoundów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 OK to czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Roundsoundy stworzone przy współpracy z Daniel.! http://www.speedyshare.com/MDjJA/Roundsounds-by-Ciaolin-and-Daniel.rar Końcowy wynik naszej wspólnej pracy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Dodane. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi