Shakugan No Shana 81 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Noo, to jeżeli je masz to nie powinno być tutaj tego tematu. Kolejnym razem utrzymaj emocje na wodzy i obejdzie się od banów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dowody już podałem a nawet niezbite (czyli HLTV). Jak już mówiłem czekamy na h@ , Ub-Team albo -_- . Niech oni zadecydują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Naprawde wspolczuje gosciu dostales bana na 30 min a spinasz sie tu juz 1,5 godziny kup sobie masc na ból dupy i skoncz siac panike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 I tak rezygnuje więc wiele mi nie pozostało: ZAMKNIJ KURWA MORDE BO NAPRAWDE JAK BYM CIE KURWA GDZIES SPOTKAL TO BYM CIE POPROSTU ROZJEBAŁ Z NERWÓW JUŻ NIE WYTRZYMUJE JAK SŁUCHAM TAKICH POJEBÓW JAK WY ... TYLE MAM DO POWIEDZENIA! MOZECIE TO EDYTOWAĆ LUB CHUJ WIE CO ROBIĆ. JA NIE ZAMIERZAM GRAĆ NA SERWEROWNI GDZIE SĄ SAMI OSZUŚCI. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 I tak rezygnuje więc wiele mi nie pozostało: ZAMKNIJ KURWA MORDE BO NAPRAWDE JAK BYM CIE KURWA GDZIES SPOTKAL TO BYM CIE POPROSTU ROZJEBAŁ Z NERWÓW JUŻ NIE WYTRZYMUJE JAK SŁUCHAM TAKICH POJEBÓW JAK WY ... TYLE MAM DO POWIEDZENIA! MOZECIE TO EDYTOWAĆ LUB CHUJ WIE CO ROBIĆ. JA NIE ZAMIERZAM GRAĆ NA SERWEROWNI GDZIE SĄ SAMI OSZUŚCI. To że rezygnujesz to nie znaczy że masz tu wyjeżdżać z takimi hasłami, nie dziwne że na serverze dostałeś bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opperator 4 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Za napisanie "dupa" nawet bym kicka nie dał. Co miał napisać "pupa", żeby było kulturalnie ? Zobaczymy co wyjdzie z HLTV. Jeśli wyjdzie na to, że nie napisał tej wiązanki, którą podał jeden z adminów, to powinien ten admin wylecieć. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Operator nie ma co się tu udzielać. Jeszcze do ciebie się przyczepią o byle gówno. @2UP Hardcor. Nerwy mi puściły. JA W OGÓLE NIE TRAWIE OSZUKIWANIA INNEJ OSOBY. WNERWIŁEM SIĘ DO TAKIEGO STOPNIA ŻE GDY TO NAPISAŁEM TO ODRAZU MI SIĘ LEPIEJ ZROBIło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ja tu sie wgl nie spinam wiem co napisal, widac ze ma 0 kultury prosze o szybie rozpatrzenie HTLV. @ Dowod max 5 min od bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 NA DEMKO NIE WIDAĆ ŻEBY pampelunaOBRAŻAŁ KOGOS! ADMINI 45K robią straszny burdel na SB/SERWERZE w skragach. SHANA TRACI ADMINA jako pierwszy czekamy na dalsze zgłoszenia. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi