SoBoring 2 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Nick : SoBoring.Link do SSów : BRAKWycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Wallhack + Aimbot' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:28910915' [AMXBans] =============================================== Serwer : BF2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=2964 Widzę, że poziom gry, albo umiejętność odróżnienia oszusta od czystego gracza, stoi na dość niskim poziomie, oczywiście bez urazy. Jednak uważam, że administratorzy banujący gracza powinni dłużej się zastanawiać nad wykonaniem wyroku. Z niecierpliwością czekam na niezbite dowody mojej domniemanej winy Pozdrawiam i proszę o wypowiedzi. Podrzucę jeszcze link do banid.pl http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:28910915 Edytowane 5 Stycznia 2014 przez SoBoring Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Admin banujący gracza proszony o wstawienie dowodu w postaci demka UbTeam proszony o sprawdzenie takowego demka gdy tylko ono się pojawi Czekamy na przebieg dalszej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Czekamy na demko admina z rozpiską, admin ma 24h na wstawienie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Otóż to Przypominamy również, że w porośbach o ub mogą się wypowiadać UB team wzwyż i admin banujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Przepraszam miałem demko ale chyba sie nie zapisało jak sie pojawi na hltv albo znajde od razu wstawiam , Pozdrowienia dla gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoBoring 2 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dlaczego tu nie jesteś tak wyszczekany, za przeproszeniem ? Na serwerze potrafiłeś mi nawrzucać z resztą graczy jaki to ja jestem - no tak, tu już jest administracja o stopień wyższa... Jak leciały obelgi ze strony graczy na mnie, też nic nie robiłeś, a uważam, że na serwerze powinien gościć pełen szacunek dla innych graczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 SoBoring jakieś dowody?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoBoring 2 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Nie, staram się trafić do jego sumienia, może to go w jakiś sposób ruszy. Do tego, aby zbanować za domniemane oszustwo, każdy pierwszy, ale jeśli na serwerze panuje nieład, a na czacie nie widać nic prócz obelg, to nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Masz HLTV rozpisz czas, a napewno zostanie ukarany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoBoring 2 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Tutaj mam kilka snapshotów z "rozmowy" na serwerze. Obelgi, obelgi i jeszcze raz obelgi, brak twardych argumentów. Fakt Pedro? w jakimś sensie próbował coś zrobić, ale dość nieudolnie. Najbardziej "zabolało" mnie to, tu cytuję Pedro? "ne york ogar nie znizaj sie do jego poziomu". Jakiego do jasnej cholery poziomu!? Skąd możesz coś o mnie wiedzieć. Rzucasz nic nieznaczące słowa na wiatr, bez konkretnych dowodów. Z tego wszystkiego zapomniałem o linku... http://speedy.sh/ubwBp/Desktop.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Prosze http://speedy.sh/gnF4d/sobring.dem ///edit Przepraszam nic nie robilem na złość tylko najpierw nie moglem znależźć a później net mi szwankował, na prawde Pozdrawiam, moje "obelgi" były aby uspokoić innych, było to na ns i nie pełniłem wtedy funkcji admina ponieważ miałem zbugowanego steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ja tam nic podejrzanego nie widzę a oglądałem te demko chyba 5 razy. A co do tych obelg możesz napisać skargę w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi