grEENN 2 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 1. Serwer: cod mod 45k 2. Nick: GreeN3. Imię: konrad4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 96. Mikrofon(Tak/Nie): nie7. Składka(Tak/Nie): nie8. Czas spędzony na forum: 6h 7m 41s9. Opisać siebie: mily spokojny.w cs gram okolo 5-6 lat z przerwami10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: serwer jest porzadny.czasami gdy nie ma adminow graja czity wiec pasuje kogos zeby banowal takich dzieciakow,odpalow.w takim momencie to nie ma gry11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; zależy czy aim=demko+ban, wh=ss+ban -Gdy ktoś nadużywa micro; kick/ban -Nadużywa Kultury na serwerze; kick/ban12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):nie ale bede mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZja 0 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jestem na NIE: -składka -czas spędzony na 4um -ns -brak micro A co najważniejsze nie ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie ? powody ? -Wrociłem juz i bede grał No lajf zeby nadrobic czas , który straciłem przez wyjazd -Składa -Amx 9/10 ? -NS -Gdy ktoś nadużywa micro; kick/ban -Nadużywa Kultury na serwerze; kick/ban Odrazu kick/ban ? Mogłbys dac na poczatek ostrzenie a nastepnym razem ban -,- Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Na NIE NS skladka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi