Vienio92 37 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A więc tak już długi czas nie miałem takowego problemu Mianowicie problem polega na tym że nie da się chodzić po przekątnej Czyli kompinacja klawiszy W-A / W-D Wiecie jak to naprawić ?? Odrazu mówię że grywam tylko na naszych serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grEENN 2 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 to wez sproboj w opcjach zresetowac klawisze.a jak nie to wpisz w goglach i tam powinno pisac:D:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 prosze CIE:)cl_backspeed 400cl_forwardspeed 400w konsole daj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 prosze CIE:) cl_backspeed 400 cl_forwardspeed 400 w konsole daj:) Dzięki ale już sam doszedłem do ładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zamykam Wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi