WilkuZmC 78 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Chcialbym prosic o otworzenie rekrutacji poniewaz ostanio po wyrzuceniu Shany siedze sam na serwie caly dniami i juz mnie to meczy powoli a jest 2-3 graczy duzo grajacych ktorzy by mi pomogli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 jest dalej dużo adminów, a poza tym gracze mogą nakręcać demka i wrzucać na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Co to da? jak 1 wgra na forum demko a 2 napisze że mu się nie chce i czit biega ? WIlku ma racje,rekrutacja powinna byc On Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tak jak Fazownik, graczom nie chce się demek kręcić. Parę razy byłem na CoD 101 jeden pisze: "Cziter, cziter". To mówię mu niech demko kręci a on na to, że mu się nie chce. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 No to właśnie. Trzeba zachęcić graczy do kręcenie demek. Raczej woli 2min nakręcić demko niż grać z cheaterem. A jak będzie z 15adminów to patologia będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 po 1 graczom sie nie chce krecic demek po 2 (w ich mysleniu) zanim nakreca wrzuca na forum to troche minie czasu i jeszcze zanim zostanie zbanowany forum to juz go nie bedzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Gracz który cheatował nie musi być na serverze żeby dostał bana. Dowód---IP----Nick = BAN A jak się nie chce graczom to będą z cheatami grali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mi akurat pasuje tak jak jest, to nie tak ze graczom nie chce sie krecic demek tylko wiekszosc nie umie ;x. Jak ktos jest odpalony to go nakrece bo praktycznie caly czas jestem na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Rekrutacja ON 1 Wolne Miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi