Jet 2 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Siemka! Nazywam się Kamil. Mam 14 lat. Zrobiłem sobie tutaj konto z tydzień temu ale jakoś nie pomyślałem się przywitać dlatego robię to teraz. Lubię grać w piłkę nożną, oglądam mecze żużlowe(jestem za Rzeszowem) i oczywiście lubię grać w cs'a. Mam nadzieję że mnie lubicie/polubicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Miło poznac milej gry rzycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Siemano ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprawiedliwy 10 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witaj. Zapraszam na zombiemod expmod. Zarezerwuj sb nick aby nikt ci nie wchodzil http://forum.cs-classic.pl/topic/10362-darmowa-rezerwacja-nicku/#entry57689 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Siemanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~r3'm!ks.mp3 0 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Właśnie miłej miłej również cię witam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi