SereG 27 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ehh te nicki graczy hahahahhahaha xDDDhttp://www23.speedyshare.com/zjMqF/download/hahah.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 haaahahahahahah xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Myślę że nick tego gracza był pretekstem do pochwalenia się statami xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Sereg jak ustawić avatary w tabie ogółem u mnie nie widać avatarów koło nicku gracza podpowiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 e ty dobry nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Sereg jak ustawić avatary w tabie ogółem u mnie nie widać avatarów koło nicku gracza podpowiesz? Rozdzielczość ustaw większą A co do nicku.Hhahaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Madzia zrobiłem screen'a statów ale jak go wlaczylem to zauważyłem ten nick więc wstawiłem dla śmiechu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Hahahah dobry nick ^^ . Ale widywałem lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi