M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie bedzie mnie przez kilka dni .. Albo bede ale tylko na chwile.. bo mi sie komp wali i nie moge grac niestety.. ; // Zrobie to nadrobie .. Mysle ze do konca tyg sie uporam z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Napraw go szybko , bo masz mnie nauczyć grać ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 nooo a mi podac liste aaa i taka mala sugestia ja wiem ze to z komuni sentyment i wgl ale wez ty sobie kup nowy komputer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 OK Wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Nieobecność " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi