James0v 1 688 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam, chciałbym zaproponować wam powstanie nowego konkursu, zapytałem się co na ten temat myśli H@ nie miał nic przeciwko, ale tak czy inaczej wasz głos jest ważniejszy . Więc... Konkurs będzie nosić nazwę "Miss i Mistera roku 2014" będziemy szukać Miss i Mistera poprzez dodawanie przez was waszych zdjęć do tematu, bez zbędnych komentarzy o kolegach wyżej. Będzie wyznaczony czas po którym ogłosimy miejsca DWA - Miss i Mistera, nagrody będą wymyślane przez rangę wyższą, w sumie nie omieszkam zaproponować im czegoś co mogłoby wzbudzić w was satysfakcję. Oceniać nie będę sam o ile dopuszczony zostanę do takiej funkcji ^^. Wybierać będą 4 osoby, jeżeli któryś z H@ zamknie ten temat z powodem pozytywnie rozpatrzonym, czyli że konkurs zostanie otwarty, wtedy będą poszukiwanie ludzie na stanowisko "Jury", poszukiwane będą najprawdopodobniej dwie płci męskie jak i dwie żeńskie. Chyba tyle na ten temat choć ciągle myślę że o czymś zapomniałem, jeżeli tak, to proszę pisać niżej . Dziękuję dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Hmm... kolejny kunkurs . Poczekajmy aż ten z steam się skończy i zacznijmy coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Niestety my na forum mamy chyba tylko 2 aktywne kobiety- Madzia i DashaTo z 'jury' chyba odpadają ;pOgólnie pomysł fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Moim zdanie można by zorganizować trochę inny konkurs. Mianowicie można byłoby co miesiąc wyłaniać osobę która jest najbardziej zaangażowana w "prowadzenie" naszej sieci. Powstałby specjalny temat w którym podane były osoby wcześniej wybrane przez administrację a użytkownicy wybiarali by tą osobę. Taką osobę można by nazwać "Celebrytą". Stworzeniem rangi mogę zając się ja. Także proszę o wypowiedzi xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Podoba mi się pomysł Senroks'a A co do propozycji Dill`'a też fajnie, ale tak jak Blaze "zauważył" są tylko 2 dziewczyny, więc może dodać do nich administratorów ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi