Vulgar 0 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nick : VulgarLink do SSów :http://www.speedyshare.com/3Ystu/cs-max0003.zipWycinek z konsoli(bez IP)* :[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Vulgar [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] =============================================== Serwer : #6[Nowy][Hard Cod 101LvL]Cs-Classic.pl[unikat]Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=3242 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Powinno być 5 ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulgar 0 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tak wiem ale były 4..''pampeluna'' zrobił/a 4 tak wiec są 4 brak wiedzy albo nieumiejętność wciskania klawisza proszę do adminaProsiłbym o szybką odpowiedz bądź załatwienie sprawy chciałbym pograć ;] xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wysłałam do niego PW. Czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zrobiłem ci 4 ss'y, tylko niektóre mi nie zabardzo wyszły bo padłes i tam chyba zrobiono 2 po śmierci. Praktycznie to każdemu robie 4 ss'y. Po co więcej jeżeli 4 wystarczą ? Tak czy siak jesteś czysty, wstawiłeś ss'y i jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Masz robić 5 ssów. Tak ustalił Karol i nie możesz tego zmieniać. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi