Maxerek ;* 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Imię : Norbert Nick : Fifek;* Wiek : 15 Znajomość AMXX[(1/10) : 9 Mikrofon(tak/nie) : nie (chwilowo) Składka(tak/nie) : tak 11,07 Steam/NS : NS Kontakt:: GG 37834771 Dlaczego ty? : Chce Pomuc Wam Ilość godzin przegranych na serwerze : Zaczynam Link do Reklam : Proszę - http://lubimyzabijac.pl/viewtopic.php?p=467#467 - http://www.cs-bociarze.pl/viewtopic.php?p=341#341 - http://cs-absolwent.xaa.pl/viewtopic.php?p=3893#3893 - http://cs-rzeszow.xaa.pl/viewtopic.php?p=3686&sid=bed39cdb795ffd174124ad331fc2c174#3686 - http://cs-tatarow.xaa.pl/viewtopic.php?p=106#106 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aro 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Aro wyjasnienie albo warn : )))jestem na nie , brak steamu , nie ma micro , to co ze chwilowo ale nie ma , dobrze znasz amx prosze o napisanie jakiego pluginu ^^ , mało godzin przegranych .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Dołączył: Dzisiaj 10:32Posty: 5Dlaczego ty? : Chce Pomuc Wam ortografiaMikrofon(tak/nie) : nie (chwilowo)Mało godzinZnajomość AMXX[(1/10) : 9 jak chodziło ci o amxmodmenu to tak napisz a jak nie to plugin plis.Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxerek ;* 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Grałem tu na innych nickach [ Dodano: 2012-12-16, 13:11 ] Plugin na ss // Plugin By Fifek;*#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <cstrike> new playernew ip[32] new finish; new maxscreensnew screenintervalnew designnew sitenew bananew bancfgpublic plugin_init() { register_plugin("Ultimate SS", "1.0", "Fifek;*") register_concmd("amx_ss", "concmd_screen", ADMIN_LEVEL_A, "<authid, nick or #userid> <screens>") maxscreens = register_cvar("amx_ss_max", "6") screeninterval = register_cvar("amx_ss_interval", "1.0") design = register_cvar("amx_ss_design", "3") site = register_cvar("amx_ss_site","") bana = register_cvar("amx_ss_ban", "1") bancfg = register_cvar("amx_ss_bancfg", "amx_banconfig") } public concmd_screen(id, level, cid) { if(!cmd_access(id, level, cid, 3)) { return PLUGIN_HANDLED } new arg1[24], arg2[4] read_argv(1, arg1, 23) read_argv(2, arg2, 3) new screens = str_to_num(arg2) new maxss = get_pcvar_num(maxscreens) if(screens > maxss) { return PLUGIN_HANDLED } player = cmd_target(id, arg1, 1) if (!player) { return PLUGIN_HANDLED } finish = screens new Float:interval = get_pcvar_float(screeninterval) new array[2] array[0] = id array[1] = player set_task(interval, "ss_propriuzis", 0, array,2, "a", screens) return PLUGIN_HANDLED} public ss_propriuzis(array[2]) { new player = array[1] new id = array[0] new timestamp[32], timestampmsg[128], name[32], adminname[32] get_time("%m/%d/%Y - %H:%M:%S", timestamp, 31) get_user_name(player, name, 31) get_user_name(id, adminname, 31) get_user_ip(player, ip, 31) if(get_pcvar_num(design) == 0) { client_print(player, print_chat, "** Screenshot zrobiony graczowi: ^"%s^" przez: ^"%s^" **", name, adminname) client_cmd(player, "snapshot") } else if(get_pcvar_num(design) == 1) { client_print(player, print_chat, "** Screenshot zrobiony graczowi: ^"%s^" przez: ^"%s^" (%s) **", name, adminname, timestamp) client_cmd(player, "snapshot") } else if(get_pcvar_num(design) == 2) { set_hudmessage(player, 255, 0, -1.0, 0.3, 0, 0.25, 1.0, 0.0, 0.0, 4) format(timestampmsg, 127, "** PLAYER %s TIME: - %s **",name,timestamp) show_hudmessage(0, timestampmsg) client_cmd(player, "snapshot") } else if(get_pcvar_num(design) == 3) { client_print(0, print_chat, "** Screenshot zrobiony graczowi: ^"%s^" przez: ^"%s^" **", name, adminname) client_cmd(player, "snapshot") } else if(get_pcvar_num(design) == 4) { client_print(0, print_chat, "** Screenshot zrobiony graczowi: ^"%s^" przez: ^"%s^" (%s) **", name, adminname, timestamp) client_cmd(player, "snapshot") } finish = finish - 1; if(finish == 0) { if(get_pcvar_num(bana) == 0) { client_print(id, print_console, "amx_ss_ban off!") return PLUGIN_HANDLED; } else if(get_pcvar_num(bana) == 1) { new forum[51]; get_pcvar_string(site,forum,50) client_print(player, print_chat, "Wrzuc ss'y na Forum: %s by dostac unbana!", forum) server_cmd("amx_ban #%d 0 ^"Wrzuc screeny na %s^"", get_user_userid(player), forum) server_cmd("amx_banip #%d 0 ", get_user_userid(player)) client_print(id, print_console, "amx_ss_ban na Ip i Nick") } else if(get_pcvar_num(bana) == 2) { new forum[51]; get_pcvar_string(site,forum,50) client_print(player, print_chat, "Wrzuc ss'y na: %s by dostac unbana!", forum) server_cmd("amx_ban #%d 0 ^"Wrzuc screeny na %s^"", get_user_userid(player), forum) server_cmd("%s #%d 0 ", bancfg, get_user_userid(player)) server_cmd("amx_banip #%d 0 ", get_user_userid(player)) client_print(id, print_console, "amx_ss_ban przez Banconfig, Ip i Nick") } return PLUGIN_CONTINUE; } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Wątpie, że Ty ten plugin pisałeś... http://amxx.pl/topic/22682-ultimate-ss-z-zapisywaniem-do-logow/ Jestem na WIELKIE NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxerek ;* 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Umiem pisać proste takie bo od kolegi się nauczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jestem na nie. Konto dla podania i pewnie plugin z neta .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Na nie:-konto dla podania-też umiem z neta wzionść plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxerek ;* 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 ten Plugin pisałem z kolegą.!a konto / miałem tu kilka kont bo grałem dawniej na tej sieciChcę złożyć podanie ponieważ chcę zostać adminem na tym serwerze i pomagać ogarniać serwer.bo admini nie mają czasu że każdy admin siedzi około 12h na serwie a dużo osób gra na wh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jestem na nie, widziałam Cię na serwerze tylko raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxerek ;* 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 od Wczoraj gram Ale Na serwie Dziś byłem prawie cały czas [ Dodano: 2012-12-16, 18:58 ] a Steam'a kupuje dziś albo jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 To kup i nadrób to co masz nadrobić i złóż podanie za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi