Artur:) 2 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nick: Artur:) Steam ID: 0:1:74420732 Adres IP: ukryty Powód Bana: kampisz na Surwie Zbanowany Na; zombe mod 4.3 Mapka; Zm_aztec_mini Chciałbym prosic o ub Ze względu na to ze gracz który rownież kampił tak jak ja "wpadł do dziury" celowo ja tez, bana nie dostał to pomyślałem że "tak można" To mój chyba 1 tego typu ban zasady gry czytałem ale takiej sytuacji nie bylo opisanej prosze zatem o ub. Wiecej razy tego nie zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Dostosuj się do wzoru ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur:) 2 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Dobra mniejsza, już sobie poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wyjasnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi