SHOKE 473 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Typ Pracy:SygnaturaWymiary:Max na Forum.Render, Stock:-Napis/y:Shenzi (chciał bym żeby w którymś rogu był mały napis 1337)Tematyka:Anime (coś w tym stylu.->http://iv.pl/images/12585503052610050466.jpeg)Kolorystka:DowolnaInne:(Semi nie zamykaj tematu jak ty tylko zrobisz prace, może są jacyś inni graficy o których nie wiemy.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 shenzi nie robie ci grafiki ponieważ jesteś złodziejem jeśli już to może kudlaty ci zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 shenzi nie robie ci grafiki ponieważ jesteś złodziejem jeśli już to może kudlaty ci zrobi uzasadnisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 tak ten awatar i sygna co mialeś wcześniej ukradłeś grafikowi nie płacąc-skąd wiem ? znak wodny . Ten awatar co masz teraz widziałem też na jakimś forum, Myślę że uzasadniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ten co teraz mam to wziełem z moje konta na innej serwerowni na którym byłem kiedyś opiekunem, teraz jestem tam zerem .Nie no dobra, a jaki znak wodny ? nic nie widziałem, bo to kumpel mi robił tamtego avka i sygne jak byłem u niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 mhm daj mi na to dowody a jeśli nie wiesz co to znak wodny spytaj kumpla który go tam wrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zrób reupload tego "coś w tym stylu" @edit Teoretycznie Semi ma racje, ale że mam dobry humor to może Ci zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 mhm daj mi na to dowody a jeśli nie wiesz co to znak wodny spytaj kumpla który go tam wrzucił Nie mam dowodów nie bd do jego jechał na 2 koniec Polski ^^ . Ale no cóż.Trudno Zrób reupload tego "coś w tym stylu" @edit Teoretycznie Semi ma racje, ale że mam dobry humor to może Ci zrobię. http://iv.pl/images/40590698459356633386.jpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: skontaktuj sie z kudlatym pw /chyba sie wycofal /cl Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi