Daniel_TSH 1 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Czy jest możliwość żeby admini mogli widzieć to co piszą również nieżywi gracze? bo tego trochę brakuje... w ogóle pełnego dostępu do chatu brakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jest ^^ http://amxx.pl/topic/228-admin-listen/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tak jest chyba na wszystkich serwach tutaj ^^ Pewnie że przydatne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 NO ja na Cod 101 nie widzę wszystkich rozmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Bo to taki lekko 'zapomniany' serwer, ale pewnie dodadzą jak zobaczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja wam dam zapomniany:D jeszcze się rozkręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 No napewno! Trzeba tylko dobrej ręki,troche chęci i czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Na ZM też tego nie było ale -_- dodał to w najszybszym czasie. Jak widać Rybak też stara się o rozkręcenie tego serwa ale nie ma zbytnio dużo czasu żeby pododawać różne atrakcje które przyciągną graczy na serwer (rs'y, ks'y, klasy itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Bo z czesem u mnie kiepsko teraz wróciłem z pracy, 5 godzin od 20 ale praca czasem od 5 rano do 17 człowiek zdycha no i nie zabardzo jest czas plugin wgrany. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #6 [CoD 101 LvL] Cs-Classic.pl || Pukawka.pl → CodOgólne" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi