Skocz do zawartości

Rezygnacja Operator

Opperator

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Operator drukarki z PGR-u

Powód rezygnacji: Brak czasu.

Coś od siebie: No cóż, ostatnio zauważyłem, że wraz z nadejściem szkoły, zaczęło mi brakować czasu.

Pomyślałem na dłuższą metę, i uznałem że przez około 3 tygodnie nie będę miał wiele wolnego czasu, który mógłbym przeznaczyć na cs'a. Także ze względu, iż powoli osiągniemy maksymalną liczbę adminów, to zwolnię miejsce komuś, kto miałby więcej czasu. Oczywiście będę wbijał na serwa jak będę mógł, aczkolwiek ten czas nie będzie wystarczający na to, żebym mógł mieć admina.

Myślę, że podczas tego krótkiego okresu w którym byłem adminem, nie zawiodłem nikogo swoją postawą, i "ogarnąłem".

Pozdrawiam ;)

chłopie, przecież nikt ci nie każe być 24/7 na serwie. Nie musisz być często na serwerze przecież możesz wchodzić co jakiś czas. Wiem że szkoła to ważny czas w życiu ale czasami dla rozrywki możesz przecież wbić na serwer ale żeby odrazu rezygnować? No cóż, jeśli jesteś w jakiejś ciężkiej sytuacji to życzę powodzenia i wpadnij raz na jakiś czas do nas, ale jeszcze się zastanów czy napewno chcesz zrezygnować :/ Szkoda

Jak dla mnie byłeś jednym z ogarniętych adminów tak jak niektórzy którzy już zrezygnowali

Jasne to jest oczywiste , ale skoro ma się admina niezwłocznie należy robić to co przystało posiadając go  możliwe że naprawdę kolega może nie mieć czasu jeśli nie to nie wiem po co przetrzymywać i zmuszać , ale to nie my decydujemy o takich rzeczach tylko co jedynie h@ więc mogę tylko napisać co ja myślę nic po za tym reszta zależy od niego ;]

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Skoro bedziesz grał to nie ma problemu

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności