SHOX 7 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nick : PlejerLink do SSów : --Wycinek z konsoli(bez IP)* : Serwer : dd2/inf/nukLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=3468 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:4203762' [AMXBans] [AMXBans] ======================================= A więc , po wstawieniu SS , wbiłem dalej na serwer. Zaczęła się mapa dd2 , karałem sam ponad 30fragów , do 2-3 ded. Po czym ban z wyżej wymienionym powodem. Proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jesli admin zbanował bez ss, powinien mieć demko, ma 24h na wstawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaer. 7 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mój błąd. . . że tak powiem niechcący . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Gracz odbanowany a temat zamkniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi