Moskalitos 1 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 1.Twój Nick: Moskalitos 2.Nick admina/gracza który zawinił: john rosyjski 1 3.Admin/Gracz : gracz 4.Data i godzina: 10.01.14 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadek 6.Opis sytuacji:Kampimy a john podleciał i zeskanował z 3 ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Masz jakieś dowody oprócz świadka? Mogłeś przecież sam go wymyślić. A po za tym powinieneś IP jego podać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opperator 4 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 To prawda, bez dowodów ani ip nic nie można mu zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jestem Światkiem i Byłem przytym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Moskalitos, był jakiś admin na serwerze? bo raczej wątpię w to żeby nie było jak tyle ich jest. Jeden świadek nic ci nie pomoże, ani kilka. Potrzebujesz dobrych dowodów na to że skanował (ss'y, demko). To tak samo ktoś może bez dowodów napisać skargę że też skanowałeś i skąd mamy mieć pewność że to prawda? Jeśli nie ma się żadnych dowodów (ss'y, demko) to nawet nie ma po co pisać skargi bo nie będzie uznana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskalitos 1 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Pampeluna świadkiem jest master papryczka,grbit i OnTheSkill. Myślę że to wystarczająca ilość A admina nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi