DrDuPSh0t 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Imię : HubertNick: Dr.DuPSh0tWiek : 14Znajomość AMXX[(1/10) : 8Mikrofon(tak/nie) : takSkładka(tak/nie)[składka obejmuje pakiet premium]* : dogadałem się z -_-Steam/NS : jak na razie NsKontakt:: gg -44655349Dlaczego ty? :: Często gram z rana , a wtedy gra najwięcej cheaterów , którzy rozwalają nowych graczy.Ilość godzin przegranych na serwerze : Dużo Link do Reklam : dogadałem się z buzką ( -_- ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 niech Ci bedzie jestem na tak , ogarniasz amx , tylko steam by sie przydał alemozna przymrużyć oko na to ;p tylko te Twoje lewe interesy z buźka mnie ciekawią :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Dobra,Czekać nie będę.DOGADAMY SIĘ NA SKYPE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi