filip123 0 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 dostałem bana na serveże [call of duty]193.33.176.93:27015 muj nick [ -lol- ] niewiem za co konkretnie go dostałem prosze o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dostałeś screeny. Masz je na komputerze. W dziale "prośby o ub" masz poradnik ja je znaleźć. Znajdź i dostosuj się do wzoru. Masz 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ile tematów jeszcze założysz? Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi