Ciaolin 156 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Witam, mam taki oto problem: zauważyłem że pewien gracz puszcza coś przez mikrofon, więc chciałem sprawdzić co to takiego - sam mam steama i nic nie słyszałem. Wbiłem więc na ns'a, wpisałem hasło i usłyszałem co miałem usłyszeć, tak więc wyszedłem z ns'a i wbiłem na steama. Niestety próbując otworzyć cs'a ze steamem otwiera mi się takie coś : http://zapodaj.net/60efde9750650.png.html - reinstalowałem steama, ale to nic nie dało, pokazuje to samo... Wie ktoś jak naprawić to? Proszę o pomoc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 wyłącz steama i włącz albo wyłącz kompa i włącz mi to zawsze pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Uff dzięki Best, już wszystko działa, mam adma i premke. Nie potrzebnie się wystraszyłem. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 hehehe dobre ;p /Wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi